CELE MAI BUNE LAPTOPURI OFFICE & BUSINESS 2021

Această secțiune este dedicată celor mai bune laptopuri office & business in 2021. Fie că sunteți un om de afaceri mereu pe drumuri sau un antreprenor în căutare de soluții practice pentru birou, cu siguranță veți găsi cel puțin un model de notebook care să vă facă cu ochiul în cele ce urmează. 

Nota: DailyVIP.ro folosește linkuri de afiliere pentru promovarea diverselor produse prezentate pe site. În momentul in care achiziționați un produs folosind un astfel de link, voi primi un mic procent din valoarea tranzacției. Acest lucru nu va influența insă prețul de vanzare al produsului respectiv si nici nu imi va afecta obiectivitatea in ceea ce privește dispozitivele promovate pe site. Folosind linkurile de pe site susțineti DailyVIP.ro

Categoria: 

Top Businessman

thinkpad-x1-carbon

Lenovo Thinkpad X1 Carbon

9/10

Categoria: 

Business

thinkpad-t580

Lenovo 

Thinkpad T580

8/10

Categoria: Office & Small Business

dell-latitude-5490

Dell 

Latitude 5490

7/10

Top laptopuri pentru oameni de afaceri

Oamenii de afaceri de top au nevoie de un laptop pe care se pot mereu baza. Modelele pe care le-am ales prezintă echilibrul perfect între performanță, portabilitate și durabilitate. Acestea sunt laptopuri din categoria premium care vor face față cu ușurință oricărui task. 

1. Lenovo Thinkpad X1 Carbon

dell-xps-15

Lenovo Thinkpad X1 Carbon este un ultraportabil business de 14 inch care este construit pentru performanță. Are doar 1.13Kg, este foarte robust și vine echipat cu procesor si SSD M2 de ultimă generație. Include Windows 10 Professional și este gata pentru a fi folosit imediat ce îl scoateți din cutie.

2. Macbook Pro 15

macbook-pro-15

Macbook Pro 15 inch oferă performanță și portabilitate într-un pachet foarte arătos. Sistemul de operare macOS vine preinstalat și este extrem de stabil și fluid. Dacă aveți un telefon de la Apple se va integra și mai bine in fluxul de lucru, acesta folosind același cont de icloud. 

3. Lenovo Thinkpad X1 Extreme

lenovo-thinkpad-x1-extreme

Chiar dacă este mai greu decât varianta Carbon –  cântărind 1.7kg – Thinkpad X1 Extreme oferă cele mai bune performanțe din această categorie de laptopuri business. Avem un procesor de ultimă generație, 16GB de ram si un SSD foarte rapid. La capitolul porturi stă la fel ca Macbook Pro, acesta oferind doar două sloturi USB-C 3.1.

4. Lenovo Yoga S730

lenovo-yoga-s730

Ușor, ultraportabil și foarte performant, Lenovo Yoga S730 este un laptop ideal pentru oamenii de afaceri. Acesta va impresiona prin design și construcția din aluminiu iar display-ul este unul de excepție. Modelul vine cu procesor i7 de ultimă generație, 16GB RAM si SSD ultra rapid de 1TB. 

Top laptopuri business

Laptopurile business sunt ideale pentru afacerile medii și mari oferind performanțe de top, o selecție variată de porturi și robustețe. Aceste modele sunt construite pentru anduranță și sunt ideale pentru orice tip de activitate la locul de muncă. Nu sunt nicidecum notebook-uri ieftine, și nici laptopuri accesibile, dar în business nu e prea mult loc de compromisuri. 

1. Lenovo Thinkpad T580

thinkpad-t580

Lenovo Thinkpad T580 este din punctul meu de vedere laptopul de business cu cel mai bun raport calitate preț. Vine cu un procesor i7, 8GB de RAM si un SSD foarte rapid. Are licență de windows 10 Pro iar tastatura și trackpad-ul sunt de nota 10. 

2. Dell Latitude 5590

dell-vostro-5590

Dell Latitude 5590 este un laptop pentru firme mijlocii și mari care oferă performanțe de top la un preț competitiv. Modelul vine cu windows 10 professional preinstalat și are o construcție robustă. Selecția de porturi este foarte mare iar tastatura este rezistentă și plăcută la utilizare. 

Top laptopuri office & small business

Acestea sunt cele mai bune laptopuri office sau pentru afaceri mici. Prețurile sunt destul de accesibile iar din punct de vedere al performanțelor puteți fi siguri că vor rula orice aplicație atât acum cât și peste 2-3 ani. 

1. Dell Latitude 5490

dell-latitude-5490

Dell Latitude 5490 este un laptop office durabil, performant și ușor. Are o diagonala de 14 inch si vine cu un procesor i7 de ultimă generație. Include licență de windows 10 Professional iar selecția de porturi este variată. 

2. Lenovo Thinkpad L480

thinkpad-L480

Seria L de la Lenovo se încadrează în categoria Buget și sunt niște laptopuri business foarte bine construite. Nu excelează la capitolul design, insă componentele alese vor asigura performanță pentru următorii ani.

3. Dell Vostro 5370

dell-vostro-5370

Pentru un laptop office ieftin Dell Vostro 5370 nu arată deloc rău. Totodată se mișcă destul de bine in majoritatea aplicațiilor. Este ideal pentru office sau afaceri mici și vine cu toate porturile de care puteți avea nevoie. Nu excelează la capitolul baterie sau display dar per ansamblu este un dispozitiv bine realizat. 

4. HP Probook 450 G6

hp-probook-450-g6

HP Probook G6 450 este cel mai accesibil laptop office din această listă. Este ideal pentru birou și va rula fară probleme orice tip de aplicație. Din păcate vine cu un hard disks tradițional – cu platane – ceea ce va face sistemul să se încarce destul de încet în comparație cu un model cu SSD. Totodată vine fără sistem de operare, prin urmare va trebui sa achiziționați o licență de Windows separat sau să folosiți linux. 

Laptopuri office and business - întrebări și răspunsuri

Ce este un laptop office și cu ce diferă față de alte modele

Un laptop office este un laptop construit special pentru utilizare la birou sau în companii. Componentele sunt bineînțeles similare cu cele folosite la produse din alte categorii, însă diferă construcția, tastatura și porturile. Laptopurile business au o rezistență mai mare la folosire, sunt mai rigide și au sisteme de răcire mai bune ca un notebook ultraportabil

Bineînțeles ca puteți folosi la firmă orice model de notebook, de la orice producător și din orice categorie de preț, dar atunci când vă doriți performanță, productivitate și puține bătăi de cap e bine să alegeți un produs de top. 

Cine are nevoie de un laptop pentru oameni de afaceri?

Un laptop pentru oameni de afaceri reprezintă o investiție pe termen lung. Deși nu sunt ieftine, aceste modele sunt extrem de performante și beneficiază de cele mai noi tehnologii existente. De la puterea de procesare la unitatea de stocare și display, totul este la superlativ la un astfel de produs. 

Sunt ideale pentru a fi luate in deplasări, foarte rezistente și fiabile. Reprezintă soluția ideala pentru un manager sau un self employed care dorește să facă o impresie puternică în cadrul unei întâlniri de afaceri. 

Cerințe de baza pentru un notebook office

Un laptop office trebuie să respecte câteva cerințe de bază: acesta trebuie să fie fiabil, rapid și ușor de folosit de către angajați. Trebuie să aibă o rezistență la uzură net superioară unui laptop pentru acasă și trebuie să includă o versiune de windows preinstalată. Desigur există și posibilitatea utilizării sistemului de operare Linux, doar că majoritatea aplicațiilor sunt bazate pe windows sau macOS iar mulți dintre utilizatori sunt familiarizați  doar cu un singur sistem de operare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.