Blogul DailyVIP.ro a apărut din dorința de a familiariza cititorii cu tehnologia și in special cu dispozitivele de tip IT/Gadget. Prin intermediul acestui site voi incerca să prezint o parte din cele mai ravnite produse de pe piață si să le aleg doar pe cele care merită cu adevarat cumpărate.

Am o experiență variată in acest domeniu și mereu am fost pasionat de tehnologie și gadgeturi. Vă astept parerile - fie ele pro sau contra - în secțiunea de comentarii și vă mulțumesc pentru susținere.

Susțineți DailyVIP.ro:

Link afiliat Emag: Click

Link afiliat PcGarage: Click

Link afiliat EvoMag: Click

Nota: DailyVIP.ro folosește linkuri de afiliere pentru promovarea diverselor produse prezentate pe site. În momentul în care achiziționați un produs folosind un astfel de link, voi primi un mic procent din valoarea tranzacției. Acest lucru nu va influența însă prețul de vânzare al produsului respectiv și nici nu îmi va afecta obiectivitatea în ceea ce privește dispozitivele promovate pe site. Folosind linkurile de pe site susțineți DailyVIP.ro

Atentie: Conținutul siteului DailyVIP.ro reprezintă opiniile mele, personale, fiind un blog subiectiv. Nu reprezinta în nicio formă pozițiile oficiale ale colaboratorilor, partenerilor, sau a entităților la care sunt afiliat. Mărcile comerciale și mărcile înregistrate menționate pe acest blog sunt proprietatea deținătorilor legali ai acestora.

AtentieReproducerea textelor ce-mi aparțin este posibilă numai în sistem “creative commons Attribution Non-Commercially Share-alike 3.0 CC BY-NC-SA”.